Golvvård och golvrenovering

golvvard1golvvard1
golvvard
golvvard
Väljer man att se kortsiktigt på sina golv och är ute efter den absolut billigaste lösningen kan vi tyvärr inte bidra så mycket. Men väljer man den långisktiga vägen kan vi bidra väldigt mycket. Ser man kortsiktigt kan man tycka att vi är dyra. Ser man långsiktigt är vi bland de billigaste på marknaden.
Termer som nya golv är vi högst sparsamma med. Golvet på bilden ovan är minst 30 år gammalt. Vad gäller linoleumgolv är man egentligen aldrig tvungen att byta golv så länge mattan är hel. Vi är som sagt öppna för långsiktiga samarbeten med våra kunder, därför att våra metoder är långsiktiga ekonomiskt sett. När vi kommer till en kund första gången är det många gånger ett omfattande arbete. Nästa gång vi kommer (exempelvis ett halvår till ett år senare) och följande återbesök kan man minst halvera tiden, oftast är tiden ännu mindre än halva tiden, i jämförelse med första gången.
Första gången är en ”nollning” av golvet. Vi går ner i mattan och skapar en ny yta. Men det behöver man bara göra en gång, följande gånger är ytbehandlingar. Men i vissa fall kan golvets yta vara bra från början om mattan är förhållandevis ny, då kan det räcka att göra ytbehandling även första gången.