Om Oss

om oss1om oss1
om oss
om oss
Ekströms Fastighetsstäd har funnits sedan 1979. Vi är 10 stycken i anställda i dagsläget och vi är stolta över vårt mångåriga samarbete med våra glada kunder!

Är Ni ute efter det billigaste alternativet har ni kommit fel. Är Ni däremot ute efter rena lokaler och måna om miljövården i Era lokaler, har Ni kommit rätt!
Vi skulle kunna säga att vi erbjuder billig städning, men det kan vi inte, därför att vi helt enkelt inte alltid kan vara det. Man måste skilja på att billig städning är billig och rena lokaler är rena. Tyvärr är inte lokaler rena tack vare det billigaste alternativet. Raderna nedan är förklaringen till varför:

Det har skett stora förändringar i de flesta områden inom branschen och vi har alltid strävat efter förstklassig kvalitet. Men vi gör för den skull inte som vi alltid har gjort, tvärtom! För att uppnå högsta kvalitet håller vi ständigt på att utveckla nya metoder, informerar oss om ny framtagen materiel och tillvägagångssätt. Vi är observanta för nya vägar och möjligheter för att kunna hålla den höga standard vi prioriterar.
Visst låter det fantastiskt? Jo, det är alltid lätt att berätta hur bra och duktig man är på saker och ting. Men för att vi ska kunna övertyga Er om varför vi är det självklara valet vad gäller att ansvara för den trivsamma miljön på Ert företag är vi öppna och lyhörda för Era önskemål och visioner. Vi bestämmer aldrig hur ni ska göra med hygienen, men vi råder gärna hur och på vilket sätt vi kan lösa Era hygieniska problem.
Därför är vi inte alltid det billigaste alternativet, men många gånger det bästa! Fråga våra glada kunder!